محل تبلیغات شما

از برنامه نویسی چه مقدار می‌دانید؟ یک برنامه نویس چه چیزهایی را باید بداند؟ پرستیژ بر‌نامه نویس و برنامه‌ نویسی یکی از اولین عللی است که عوام را به آن سمت می‌کشاند، اما وقت دست به کد شدن که شد، در چند تابع یا دستورات کد نویسی که گیر کردند، هیجان همه آن‌هایی که برای بهره جویی فقط از نام این تخصص وارد آن شدند، خالی می‌شود و به سرعت راه اشتباه آمده را بر می‌گردند.

شاید با دیدن فیلم‌ها، برنامه نویسی یا هک کردن را در چند دکمه خلاصه کرده باشید، اما وقتی با چالش آن روبه رو شوید تازه متوجه خواهید شد که خیر خبری از آن همه آسانی نیست و باید ساعت‌ها، روزها و گاهی ماه‌ها صرف فقط یه کد کنید تا بتوانید یک مجموعه کوچک را به سرانجام برساند؛ و همه این وقت، تنها یک مجموعه است و باید هر دقیقه با یکی از این چالش‌ها و دردسرها روبه رو شوید.

درصد بسیار کمی از همه مراجعان به برنامه نویسی در تصمیم خود استمرار دارند و آن را ادامه می‌دهند، و آن هم علاقه‌مندان به این حرفه هستند نه آن‌هایی که که دنبال پول آن هستن، بیل گیتس بزرگ می‌گوید: شما علاقه‌هایتان را پیدا نمی‌کنید بلکه علاقه‌هایتان هستند که شما را پیدا می‌کنند، همین تعریف ساده یکی از غول‌های اینترنت و کامپیوتر می‌تواند همه چیز را بازگو کند.

پرستیژ بر‌نامه نویس و برنامه‌ نویسی یکی از اولین عللی است که عوام را به آن سمت می‌کشاند.


چگونه برنامه نویسی را شروع کنیم؟

اما اگر بخواهیم وارد برنامه نویسی شویم چه باید کرد؟ اولین مرحله از وارد شدن همان علاقه است که بایدترین باید این کار است، پس اگر برای کسب درآمد، لاکچری بودن عنوان شغلی هک یا هر کدام یک از اینها به آن وارد می‌شوید پس وقتتان را هدر ندهید، خیالتان راحت نمی‌شود، ولی چرا نمی‌شود؟ وقتی به آنجا می‌رسید که باید چند روز بنشینید و فقط کد بزنید و تمرکزتان را از دست ندهید چرا که یک حواس پرتی می‌تواند همه زحمات حتی چند هفته‌ای شما را به باد دهد، تازه متوجه چرایی خواهید شد.

اگر به علق خود اطمینان دارید حالا باید یک زبان و تخصص را در این دنیای بی حد و حصر، انتخاب کنید، برخی از این زبان‌ها و حوزه‌ها به موبایل مربوط‌ اند برخی به ویندوز برخی به وب یا هزاران هزار دیگری که بسیار تخصصی هستند، در همین حد باید بدانید که شما باید اینجا هم یک تصمیم مهم بگیرید.


پایه زبان‌های برنامه نویسی

زبان‌هایی وجود دارند که بیس کار هستند در ابتدا باید با مبانی و بیس کار آشنا شوید، به گفته یکی از اهالی فن، الفبای برنامه نویسی زبان‌های یا به اصطلاح کدهای html و css هستند، هر حوزه‌‌ برنامه نویسی را که برای کار انتخاب کردید دست نگه دارید شما باید ابتدا html و css بیاموزید تا بتوانید پِی و فنداسیون کار را با این دو بسازید.

شما در یک بازه زمانی یک ماه با ممارست می‌توانید html و css را بیاموزید، منابع و مراجع مختلفی برای آموزش این دو وجود دارد، اگر امکان رفتن به آموزشگاه‌ها یا کلاس‌ها را برای یادگیری ندارید پس سعی کنید کتاب‌ و یا فیلم آموزشی ببینید، پس از یادگیری html و css اینجا شما تقریبا با چون و چرای کار آشنا شده‌اید.


زبان php

اگر زبان سمت سرور یا همان زبان را انتخاب کرده‌اید عامیانه‌ترین و شاید محبوب‌ترین این نوع زبان‌ها زبان php است که می‌توانید، با یادگیری آن به آسانی به بازار کار وارد شوید، برنامه‌های زیادی از جمله فیس بوک و توئیتر با این نوع زبان ساخته شده‌اند.

اگر زبان سمت سرور یا همان زبان را انتخاب کرده‌اید عامیانه‌ترین و شاید محبوب‌ترین این نوع زبان‌ها زبان php است.


زبان‌های سمت کاربر

زبان‌های سمت کاربر نیز شامل زبان c، زبان++c، زبان جاوا و زبان جاوا اسکریپت هستند که هرکدام محبوبیت خاص خود را دارند، هر یک از این تخصص‌ها در جایی می‌تواند به کار آید، به یاد داشته باشید هرگز کسی نمی‌تواند بگوید کدام یک از این زبان‌ها بهترین یا کاربردی ترین زبان ها هستند چرا که هریک به نوعی مکمل هم‌اند و این همان چیزی است که وسعت و پهنای برنامه نویسی را نشان می‌دهد.


زبان جاوا اسکریپت

در ادامه زبان‌های html و css شما می‌توانید مکلمل این‌ها یعنی جاوا اسکریپت را انتخاب کنید؛ این زبان به گفته آمار پرکاربردترین زبان در برنامه‌نویسی است، اما اگر بخواهیم به طور عامیانه این زبان را بازگو کنیم، باید بگویم تمام زیبایی موجود در ساست مانند کشوها و اشکال زیبا و متحرک در سایت با این زبان نوشته می‌شوند.

به دلیل تخصصی بودن نمی‌توان و نمی‌شود همه زبان‌های برنامه نویسی را در این متن تشریح کرد و فقط دو زبان از دو نوع مختلف را در بالا ذکر کردیم، اما باید بدانید که اگر با مفاهیم برنامه نویسی آشنا شوید، می‌توانید محبوب خود را پیدا کنید و به زبان مورد نظر خود برسید.

در ادامه زبان‌های html و css شما می‌توانید مکلم این‌ها یعنی جاوا اسکریپت را انتخاب کنید.


ادیتورها

ادیتورها در واقع همان نرم افزارهایی هستند که شما می‌توانید کدهای هر زبان را در آن محیط بنویسید و ران یا اجرا کنید و نتیجه کار خود را ببینید، معمولا برای هر زبانی یک یا چند ادیتور وجود دارد و برخی ادیتورها نیز هستند که بین چند زبان مشترک است؛ notepad++ ; jetbrainsphpstorm دو ادیتور مطرح و کاربردی بازار هستند.
 

برخی می‌پندارند چون رشته تحصیلشان کامپیوتر یا رشته‌های زبر مجموعه آن نیست پس هرگز نمی‌توانند در برنامه نویسی موفق باشند، اما این تفکر از اساس اشتباه است، بسیاری از برنامه‌‌نویسان بزرگ دنیا رشته تحصیلیشان بسیار دور از کامپیوتر بود یا اصلاً تحصیلات دانشگاهی را نداشته‌اند، اما توانستند با پیگیری و تمرین از منابع باز و آزاد به هدف خود برسند.


استارت‌ آپ‌ها

استارت‌ آپ‌ها امروزه یکی از مهمترین و جذاب‌ ترین اهداف جوانان قرن حاضر است که در بازار اقتصادی و نا به سامان می‌تواند هم نیازهای خیل عظیمی از مردم و جامعه را برطرف کند و هم یک منبع بسیار شیرین برای درآمد باشد، استارت‌های بزرگی چون اسنپ، جابینجا، کافه بازار و خیلی‌های دیگر از این استارت‌ آپ‌ها هستند که سازندگان آن با یک ایده ناب توانستند به همه سقف آرزوهای خود برسند.

با همه این تفاسیر و گفته شده‌ها اگر شما علق خود یعنی برنامه نویسی را پیدا کرده‌اید و حاضرید برای رسیدن به آن با چالش‌های بزرگ و سختی‌های بزرگ‌تر را دست و پنجه‌ای زیاد نرم بگیرید، پس‌ می‌توانید با سرچ کردن در اینترنت شروع کنید و با مطالعه مقاله‌ها، وبلاگ‌ها و سایت‌های مرتبط به مرور با واژه‌ها آشنا تا بتوانید کلیات و جزئیات را دستگیر کنید.

بهترین مقاله برای سئو

مقاله نویسی برای موفقیت در سئو

از برنامه نویسی چه میدانید ؟

زبان ,نویسی ,برنامه ,یک ,کار ,css ,برنامه نویسی ,و css ,را در ,یکی از ,html و

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

نیمه ماه